Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856

Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 KčNevyrábí se
322 Kč bez DPH
Nevyrábí se
EAN kód:4047443019622
HAMA kód:111014
X Facebook
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
Displej/indikátorDigitální
MateriálNerez
Měřící rozsah-45°C až +200°C
Přesnost měření teploty uvnitř jídla±2 °C
Teplota vzduchu - rozlišení0,1 °
TypTeploměr pro vaření/ pečení
Rozlišení0,1 °C
PoužitíTeplota nápoje | Teplota pečeného pokrmu
ZnačkaXavax
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
Dokumenty v aktuálním umístění:
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
Xavax digitální teploměr pro potraviny - ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856
390 Kč
- ALTERNATIVA POD OBJ. Č. 185856

- pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty nápojů (čaj, víno, sekt)
- pro měření vnitřní teploty potravin (není třeba potravinu rozkrojit)
- pro pečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina)
- rychlý a přesný ukazatel na digitálním displeji (přesnost 0,1°C)
- nenarušuje stálost potravin
- odnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřených lahví
- délka sondy: 13,3 cm
- baterie: 1,5 V LR44 jsou součástí balení
- dětské pokrmy: 37°C
- voda na čaj: 60 až 90°C
- olej na pečení: 150 až 190°C
- olivový olej: max. 160°C
- hovězí maso medium: 60 až 65°C
- drůbež: 80 až 90°C
- červené víno suché: 14 až 16°C
- rozsah měření: -45°C až +200°C
- rychlá reakce: 4 až 10 sekund
- účel použití 1: měření teploty v troubě
- účel použití 2: pečení

Nahoru